Tjänster

Författarprat

Vill du bjuda dina anställda på en föreläsning eller någon annan aktivitet med en författare? 
Vi har författare som skriver om historia, våld i nära relationer, vänskap, relationer, trasiga livsöden, kärlek och mycket mer. Vi kommer gärna och pratar om det som ligger oss varmt om hjärtat. För att se vilka titlar och ämnen vi har i nätverket, se under fliken författare.

Birgitta Andersson Backlund, som har skrivit succéboken Blondie, är
ständigt ute och pratar om sina böcker och sin bakgrund som sveriges gangsterdrottning. Så här skriver Birgitta:
Inget uppdrag är för litet – och inget för stort
Från Löddeköpinge i Skåne till Pajala i Norrbotten …

Ingen plats är för avlägsen och inget uppdrag för omfattande. Inte heller för litet. Jag har föreläst för grupper på fem-tio personer till uppemot femhundra åhörare i välfyllda aulor.
Det blir allt fler som vill höra mig berätta om min livsresa: från att ha varit en ökänd gangsterdrottning som tillbringat sexton år bakom galler till att bli en succéförfattare med fyra storsäljande böcker och sjutton antologier i bagaget. Jag föreläser bland annat på skolor, högskolor, socialförvaltningar, mässor, bokmässor och kvinnojourer. Uppdragens karaktär varierar. Jag är flexibel och skräddarsyr mina föreläsningar efter beställarens önskemål.
Många anlitar mig också för att genomföra så kallade ”Skriv-ditt-liv-kurser”. Jag har haft uppskattade kurser för 55+, för kvinnor som utsatts för incest och sexuella övergrepp samt för personer med Hepatit C.
Kontakta mig gärna om du vill höra mer om vad jag har att erbjuda.
Birgitta Backlund E-post: bigbiba@hotmail.se

Birgitta föreläser!

Kurser och föredrag

Läs mer under flik PiCa Event.

Bokbord och signeringar

Vi kommer gärna och signerar våra böcker i vanliga och ovanliga miljöer. En timma eller en hel dag. En eller flera författare. Vi har arrangerat signeringar i livsmedelsbutiker, köpcentrum och på marknader. 


Vi har genomfört bokbord eller författarbufféer från fem författare och uppåt. Vi pratar med besökarna, hjälper dem tillrätta i bokfloden och rekommenderar titlar efter deras smak. 

Bokställ

Vill du ha ett bokställ i din butik, på ditt företag eller i samband med event? Vi har bokställ där vi kan blanda titlar enligt ditt önskemål; pocket, inbundet eller både och. Ställen kan vara uppställda kortare eller längre tid.
Vi kan ta hand om påfyllning och skickar faktura på sålda böcker.
Mer information här.

 

After work och lunchevent

Vi dukar upp med våra böcker, pratar och underhåller på bubar, salonger, livsmedelsbutiker, föreningar, bibliotek och andra platser. Lämna förfrågan i formuläret längst ner på sidan eller ring till oss på 0708 56 65 00.

Kontakta oss om event