Övriga talanger/samarbetspartners

Förutom att vara författare, är vi lektörer, redaktörer, journalister, förlagsdirektörer, eventplanerare, reseledare och mycket annat. På den här fliken presenterar vi oss i våra övriga roller. 

Övriga tjänster

Mitt namn är Carina Aynsley. Förutom att skriva humoristisk feelgood skriver jag även guidemanus! Jag är auktoriserad Hälsingeguide, nationellt certifierad, samt reseledare. Bland annat arrangerar jag kulturresor under rubriken "Intryck - Uttryck - Avtryck", om och med människor som lämnat spår till eftervärlden. Kanske vi ordnar en Litteraturresa tillsammans? Hör av dig med dina idéer eller förslag till samarbete! Besök gärna min hemsida: www.hälsingeguide.se

Jag heter Birgitta Andersson Backlund, och har bland annat skrivit succéboken Blondie,som handlar om min bakgrund som  sveriges gangsterdrottning. 
Inget uppdrag är för litet – och inget för stort
Från Löddeköpinge i Skåne till Pajala i Norrbotten …

Ingen plats är för avlägsen och inget uppdrag för omfattande. Inte heller för litet. Jag har föreläst för grupper på fem-tio personer till uppemot femhundra åhörare i välfyllda aulor.
Det blir allt fler som vill höra mig berätta om min livsresa: från att ha varit en ökänd gangsterdrottning som tillbringat sexton år bakom galler till att bli en succéförfattare med fyra storsäljande böcker och sjutton antologier i bagaget. Jag föreläser bland annat på skolor, högskolor, socialförvaltningar, mässor, bokmässor och kvinnojourer. Uppdragens karaktär varierar. Jag är flexibel och skräddarsyr mina föreläsningar efter beställarens önskemål.
Många anlitar mig också för att genomföra så kallade ”Skriv-ditt-liv-kurser”. Jag har haft uppskattade kurser för 55+, för kvinnor som utsatts för incest och sexuella övergrepp samt för personer med Hepatit C.
Kontakta mig gärna om du vill höra mer om vad jag har att erbjuda.
Birgitta Backlund E-post: bigbiba@hotmail.se

Birgitta föreläser!

Jag heter Pia F Davidson, förutom mitt skrivande planerar jag skriv och bokrelaterade event så som skrivretreater, signeringar och turnéer. Jag lägger också Tarot. För att kontakta mig, vänligen mejla till piase@outlook.com
Titta gärna in på min hemsida: www.piafdavidson.se

 

After work och lunchevent

Vi dukar upp med våra böcker, pratar och underhåller på pubar, salonger, livsmedelsbutiker, föreningar, bibliotek och andra platser. Lämna förfrågan i formuläret längst ner på sidan eller ring till oss på 0708 56 65 00.

Vi kommer gärna och signerar våra böcker i vanliga och ovanliga miljöer. En timma eller en hel dag. En eller flera författare. Vi har arrangerat signeringar i livsmedelsbutiker, köpcentrum och på marknader. 

Kontakta oss om event