Kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer. Maila till friedrichse@hotmail.se eller ring till Pia F Davidson 0708 56 65 00, eller använd formuläret längst ner på sidan. Vi återkommer så snart vi kan och senast inom ett dygn. Information om medlemskap finns längre ner.

Är du intresserad av att vara med i vårt nätverk?
Hej, jag heter Pia F Davidson. Tillsammans med en samling hängivna eventgeneraler driver jag Sverigeförfattarna. Läs mer om hur vi arbetar och hur du också kan bli medlem här.

Vårt mål och vår idé
Vi är ett nätverk av författare som samarbetar i olika event, till exempel signeringar, bokbord och föredrag. Vårt mål är att sprida litteratur och läsning i alla dess former. Samt för att underlätta mötet mellan läsare och författare. Vi arbetar utanför de traditionella ramarna med bland annat författarbufféer, event i restauranter, livsmedelsbutiker, organisationer och på företag.

Det här gör vi
Vi har monter på Seniormässan, har drivit litteraturkryssningen med Birka Cruises, erbjuder förläsningar och kurser i bland annat försäljning samt projektledning för butiksevent, samt arrangerar turnéer. Vi har också klara mål och tydlig affärsidé. Alla event marknadsförs samt håller en hög standard med ordning, reda och riklig kommunikation oss emellan. Sist men inte minst har vi väldigt roligt tillsammans!

För mer information läs här.